MARIASKOLAN

KRISTEN FRISKOLA I UMEÅ

Du som söker skola för ditt barn!

Mariaskolan är en liten, trygg skola där vi ser till hela människan. Kunskapsglädje, en vetenskaplig grundsyn, sång och musik, ordning och stil utmärker vår kristna skola.

Vi höjer kvalitén ytterligare i samarbete med L M Engströms Gymnasium i Göteborg (570 elever) som räknas som ett av de bästa gymnasierna i landet. Vi satsar extra på välutbildad personal, bl a lärare från Finland som har Europas bästa skola. Vi har gratis instrumentalmusik och körsång för alla elever. I samråd med barn och föräldrar inför vi snygga och praktiska skoldresser från Spanien.

MUSIK FÖR ALLA!

Kör för alla - även de som inte är elever på skolan! Och - instrumentalmusik för skolans elever.

Mariaskolan gör från och med vårterminen en satsning på musik, och då särskilt körsång. Därför har vi anställt Gunvor Vennberg, som haft musiken i blodet ända sedan hon själv var elev i Adolf Fredriks musikklasser, Stockholm. Alla barn som vill - även du som inte går på skolan - är välkomna att sjunga i kör en gång i veckan. Vi erbjuder två alternativa övningstider, antingen på eftermiddagen eller kvällen. Kostnaden är densamma som inom kommunala musikskolan. Skolans egna elever erbjuds dessutom lektioner i instrumentalmusik på skoltid.

Skicka din intresseanmälan per mail till rektor@mariaskolan.se så meddelas tid och plats senare. OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!

Vid frågor ring eller sms:a Gunvor Vennberg tel 073-8240116